Валута
+359898901010
ул.Майор Таньо Кавалджиев 185, град Стара Загора
office@imoticonevi.eu

Контакти

Свържете се с нас

  Добре дошли в Имоти Цоневи!

  🏢 Ние сме вашият надежден партньор в сферата на недвижимите имоти, специализирани в отдаването и продажбата на имоти в прекрасните градове Стара Загора, Варна и техния регион. С гордост можем да кажем, че от 2016 година успешно осъществяваме мечтите на нашите клиенти и ги водим към истинското им имотно удовлетворение.

  💼 Какво ни прави различни? Нашата компания е основана с ясно обозначена цел – да предоставяме индивидуален и професионален подход към всеки клиент. Ние разбираме, че изборът на подходящият имот е много важен момент в живота на всеки човек, затова се стремим да разберем специфичните желания и нужди на всеки от нашите клиенти.

  🌆 С голяма страст и ентусиазъм работим в два от най-живописните града в България – Стара Загора и Варна. Нашите експерти са добре запознати с характеристиките на тези региони и могат да Ви предложат разнообразие от недвижими имоти, които да отговарят на вашите очаквания и предпочитания.

  🏡 Независимо дали търсите идеалния дом за семейството си, модерен апартамент в градския център, спокойна вила в природата или инвестиционен имот с висок потенциал, ние ще Ви помогнем да откриете най-доброто решение.

  💡 Имоти Цоневи предлага професионални услуги, прозрачни сделки и персонализирани консултации. Нашата цел е да създадем доверителни връзки с нашите клиенти и да гарантираме, че тяхната имотна сделка е успешна и приятна.

  🤝 Нека се съберем и разгледаме заедно най-добрите възможности за Вас. Свържете се с нас на телефон +359898901010 или пишете ни на имейл office@imoticonevi.eu. Очакваме с нетърпение да Ви помогнем да намерите перфектния имот, който отговаря на вашите нужди и желания.

  🏢 Имоти Цоневи – Вашият ключ към успешното имотно приключение! 🏢

  Пон – Петък : 09:00 – 18:00
  Събота :10:00 – 14:30
  Неделя: Почивен ден

  Change Language