Валута
+359898901010
ул.Майор Таньо Кавалджиев 185, град Стара Загора
office@imoticonevi.eu

Продажба, Парцел 2203 m2 , град Гурково

Подробности

🏞️ Открийте Вашето идеално място за бъдещи проекти в прекрасния град Гурково! 🏞️

🌳 Представяме Ви уникалната възможност да станете собственик на парцел със земя, която е просто чудесна – 2203 m2 в сърцето на област Стара Загора.

🏡 Какво прави този парцел толкова специален? Неговата обширна площ предоставя безгранични възможности за строителство на Вашите мечти. Тук можете да изградите своята мечтана къща с градина и басейн, или да разработите проект за по-голямо жилищно или търговско строителство.

🌇 Град Гурково е перфектното място за тези, които търсят спокойствие и комфорт на селския живот, но същевременно с лесен достъп до всички удобства на града. Районът се отличава с прекрасни природни пейзажи, чист въздух и топли хора, които Ви посрещат с усмивка.

🏢 Не пропускайте възможността да инвестирате в бъдещето си или да започнете нова успешна бизнес идея. Този парцел е перфектното начало на Вашата жизнена пътека към успеха!

💡 Гарантираме Ви, че придобивката на този парцел ще бъде интелигентно и изгодно решение. Станете собственик на имот, който има огромен потенциал и ще продължи да се цени с времето.

📞 За повече информация или огледи, не се колебайте да се свържете с нас на телефон +359898901010 или ни пишете на имейл office@imoticonevi.eu. Нашите професионални агенти с удоволствие ще Ви помогнат да осъществите Вашата мечта за уютен дом или успешен бизнес!

🏞️ Не пропускайте тази изключителна възможност! Инвестирайте в бъдещето си сега! 🏞️

  • ID: 3630
  • Публикувано: юли 20, 2023
  • Последно обновяване: юли 27, 2023
  • Брой посещения: 34
Change Language