Валута
+359898901010
ул.Майор Таньо Кавалджиев 185, град Стара Загора
office@imoticonevi.eu

Продажба, Парцел 2675 m2 , Гурково

Подробности

🏞️ Прекрасен Парцел за Вашите Мечти в област Стара Загора, гр. Гурково! 🌳

🌿 Само за 6 000 EUR, предлагаме Ви уникална възможност да притежавате свой собствен кът в природата! 🏡

✨ Този уникален парцел се намира в прекрасната област Стара Загора, в град Гурково. С удобен и лесен достъп, той предлага спокойствие и красива гледка към околната природа.

🌳 Парцелът не е в регулация, което предоставя неограничени възможности за Вашите творчески идеи и строителни проекти. Можете да създадете идеалната къща за почивка или дори малка ферма сред зеленината.

🏡 Важно е да се отбележи, че парцелът се намира в непосредствена близост до имоти в регулация, което прави този парцел потенциална перла за инвестиция. Възможността за разширение и бъдещ растеж на стойността му е несъмнена.

🌄 Насладете се на спокойствие и хармония в природата, далеч от градския шум и замърсяванията. Изградете своя малък рай, където ще можете да се наслаждавате на свеж въздух, разнообразни занимания и незабравими моменти с близките си.

📞 Не пропускайте тази изключителна възможност! Свържете се с нас още сега и осигурете своя участък в област Стара Загора, гр. Гурково. Инвестирайте в своето бъдеще и наслаждавайте се на живота в обгърнати от природа области!

🏞️ Нека Вашият свят бъде построен от мечти, а мечтите – на този прекрасен парцел! 🏡✨

  • ID: 3641
  • Публикувано: юли 20, 2023
  • Последно обновяване: юли 27, 2023
  • Брой посещения: 66
Change Language